Yacht Cleaning International
Yacht Cleaning International
Yacht Cleaning International

Boot poetsen

Laat uw boot poetsen door Yacht Cleaning International en voorkom dat uw boot aangetast wordt door vuil, regen, zout water, uv-straling en andere invloeden. Uw boot dient minimaal één keer per jaar grondig gepoetst te worden om hem in topconditie te houden. Yacht Cleaning heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring in het poetsen van boten, dus u bent ervan verzekerd dat uw boot er na een poetsbeurt weer als nieuw uitziet en optimaal beschermd is tegen alle (weers)invloeden.

Uw boot laten poetsen door Yacht Cleaning International

Bel 0320 256 009

Boot poetsen prijs

De prijs voor het poetsen van uw boot is van meerdere factoren afhankelijk, onder andere de grootte van de boot en het type. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u samen. Neem contact op met +31 (0)320 256 009, mail naar info@yachtcleaninginternational.nl of vul het offerteformulier aan de rechterkant van de pagina in om een vrijblijvende prijsindicatie te ontvangen.

Onze werkwijze

Een boot onderhouden is een uitgebreide klus. Een onderdeel daarvan is het poetsen van uw boot. Yacht Cleaning International heeft jarenlange ervaring in het poetsen van boten, in zowel binnen- als buitenland. Wij hanteren de volgende werkwijze bij het poetsen van uw boot.

Stap 1: De voorbereiding

De eerste stap van boot poetsen is het afspoelen van de boot en het wassen met een zachte borstel. Hiermee verwijderen we overtollig vuil en zand; vuilresten kunnen namelijk krassen veroorzaken tijdens het poetsen.

Stap 2: Polijsten (indien nodig)

Om uw boot zijn oude glans weer terug te geven, is het soms noodzakelijk om voor het poetsen de boot ook te polijsten. Hier leest u meer over het polijsten van uw boot.

Stap 3: Poetsen van de boot

De laatste stap van het poetsen van uw boot, is het aanbrengen van een waxlaag. Hiermee worden de poriën van de gelcoat opgevuld; zo krijgt de boot zijn glans weer terug en is hij goed beschermd.

Risico’s als u zelf uw boot poetst

Veel mensen poetsen de boot zelf. Door het gebruik van verkeerde schoonmaakmiddelen is het echter mogelijk dat de gelcoat geel uitslaat, omdat deze schoonmaakmiddelen de huid van de boot afsluiten. Ook door bepaalde ontvetters kan de coat op de lange termijn schraal worden en dof uitslaan.

Daarom is het verstandig om uw boot door professionals te laten poetsen, in plaats van zelf aan de slag te gaan. Yacht Cleaning International kan uw gehele boot reinigen en poetsen: onze werkzaamheden zitten er pas op als de klant tevreden is.

Boot laten poetsen? Kies voor 20 jaar ervaring

Bij Yacht Cleaning International weten we dankzij 20 jaar ervaring precies wat we wel en juist niet moeten doen bij het poetsen van een boot. Onze schoonmaakmiddelen zullen uw boot niet aantasten en zijn bovendien milieuvriendelijk én volledig biologisch afbreekbaar. Bij het poetsen van uw boot komen namelijk hoe dan ook veel schoonmaakmiddelen in het water terecht – dit is helaas onvermijdelijk. Omdat wij de staat van het water net zo belangrijk vinden als die van de boten zelf, werken wij daarom zoveel mogelijk met milieuvriendelijke producten.

Een jaar lang glansgarantie

Om er zeker van te zijn dat uw boot blinkend schoon blijft, bieden wij een jaar lang glansgarantie. Tevens geven wij onze klanten na de behandeling een speciale glansshampoo (zonder schadelijke stoffen) mee, zodat ze kleine viezigheden niet met de verkeerde middelen behandelen. Ook bieden wij in overleg met de klanten speciale wasprogramma’s en totaalpakketten aan, zodat u er zeker van bent dat uw boot de schoonmaakbeurt(en) krijgt die het nodig heeft. Tevens kan Yacht Cleaning International zorgen voor preventie, door middel van bijvoorbeeld antifouling (tegen algengroei).

Óók de AWLgrip Coating kunt u bij Yacht Cleaning International laten reinigen

Het werd tot voor kort sterk afgeraden om de kwetsbare AWLgrip coating van uw boot te reinigen. Yacht Cleaning International heeft echter een speciale was die we gebruiken voor polyester en twee componenten lakken (waaronder AWLgrip). Daarnaast beschikken we over de juiste certificaten voor het reinigen van AWLgrip coating. Bel voor meer informatie over onze behandelmethodes of tarieven naar +31 (0)320 256 009.

Boot poetsen in binnen- en buitenland

Yacht Cleaning International is in zowel binnen- als buitenland werkzaam. Van Friesland (met populaire watersportplekken als Sneek en Lemmer) tot Zeeland, van hoofdstad Amsterdam tot havenstad Rotterdam, van Almere tot Zwolle - geen plek is ons te gek. Daarnaast opereert Yacht Cleaning International ook in het buitenland: zo hebben wij inmiddels boten mogen poetsen in Spanje, Frankrijk en Duitsland.

Boot poetsen Lelystad

Wilt u uw boot laten poetsen door Yacht Cleaning International uit Lelystad of bent u benieuwd naar de prijs? Bel voor meer informatie naar +31 (0)320 256 009 of mail naar info@yachtcleaninginternational.nl.

Boot poetsen op locatie

Yacht Cleaning International poetst uw boot op locatie. We zijn centraal in Nederland gevestigd, waardoor we altijd snel bij de ligplaats van uw boot kunnen zijn. En dat zonder voorrijkkosten.

Bel 0320 256 009

Naast boot poetsen, is Yacht Cleaning International gespecialiseerd in boot polijsten en boot reinigen.

Veelgestelde vragen over het poetsen van boten

Bij Yacht Cleaning International krijgen we regelmatig dezelfde vragen over het poetsen van boten. We hebben daarom enkele veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Hoe poets ik zelf mijn boot?

Het poetsen van boten is een specialistische klus waar veel bij komt kijken. We raden u dan ook af om uw boot zelf te gaan poetsen. De klus wordt door veel mensen onderschat. Een verkeerde werkwijze of het gebruiken van verkeerde schoonmaakmiddelen kan ervoor zorgen dat de gelcoat van de boot aangetast wordt, met alle gevolgen van dien. Laat het poetsen van uw boot daarom over aan een specialist als Yacht Cleaning International.

Hoe poetsen jullie mijn boot?

Dankzij uitgebreide kennis en ruim 20 jaar ervaring weten we exact hoe we uw boot moeten poetsen. We gaan te werk volgens een duidelijk stappenplan waarbij we de boot eerst afspoelen en wassen, daarna eventueel polijsten en vervolgens helemaal poetsen. Het resultaat: een boot die weer optimaal beschermd is en er weer uitziet als nieuw.

Wat kost het poetsen van mijn boot?

We communiceren op onze website geen vaste prijzen voor het poetsen van boten. De reden hiervoor is simpel: de kosten zijn afhankelijk van diverse factoren. Onder meer het formaat van uw boot en het type boot spelen bij het bepalen van de prijs een rol. Bent u benieuwd naar wat het poetsen van uw boot gaat kosten? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.

Komen jullie hierheen om mijn boot te poetsen?

Geen zorgen: we kunnen altijd snel afreizen naar de ligplaats van uw boot en rekenen hierbij geen voorrijkkosten. We poetsen zelfs boten in het buitenland. Geen poetsklus is ons te gek!

Bieden jullie garantie op het poetsen van mijn boot?

Yacht Cleaning International gebruikt altijd bootvriendelijke schoonmaakmiddelen en producten. Om deze reden kunnen we u maar liefst 1 jaar glansgarantie bieden na het poetsen van uw boot.

Bel 0320 256 009