Gelcoat poetsen

Wanneer u bezitter bent van een boot of jacht, dan is eenmaal per jaar gelcoat poetsen geen overbodige luxe. Uw boot krijgt namelijk veel te verduren tijdens het vaarseizoen. Regen, vuil, UV-straling, zout water: de hoeveelheid invloeden van buitenaf is niet mis.

Uw boot professioneel gelcoat poetsen bij Yacht Cleaning International

  • Milieuvriendelijke gelcoat poetsmethodes
  • Professioneel resultaat door ruim 25 jaar ervaring
  • Gelcoat poetsen in binnen- en buitenland
  • Geen voorrijkkosten
Bel 0320 256 009

Wat is een gelcoat?

Een gelcoat is een hoogwaardige afwerking die het onderliggende materiaal van uw boot beschermt. Het is een polyestersoort waaraan nog diverse vul- en hulpstoffen zijn toegevoegd. Hierdoor hecht het materiaal zich perfect aan uw boot of jacht en vormt het een stevige beschermlaag. Naast de beschermende eigenschappen zorgt een gelcoat ervoor dat uw boot extra glans krijgt. De gelcoat heeft dus als het ware een dubbelfunctie.

Gelcoat poetsen door Yachtcleaning International: 1 jaar glansgarantie

Om de gelcoat (en dus ook uw boot zelf) in topconditie te houden, is het jaarlijks poetsen of polijsten noodzakelijk. We raden u aan om dit niet zelf te doen. Veel mensen gebruiken niet de juiste methodes en schoonmaakmiddelen, waardoor de gelcoat verkleurt. Ook kan de gelcoat na verloop van tijd schraal worden of dof uitslaan.

Laat uw boot daarom gelcoat poetsen door Yacht Cleaning International. Onze professionals reinigen en poetsen uw gehele jacht of boot. We hebben maar liefst 25 jaar ervaring in gelcoat poetsen, waardoor we u 1 jaar glansgarantie bieden.

Actief in heel Europa

We zijn bij Yacht Cleaning International actief in heel Europa. Gelcoat poetsen doen we niet alleen in Friesland, Zeeland en andere populaire watersportplekken, we behandelen zelfs boten in landen als Frankrijk, Duitsland en Spanje. Geen locatie is ons te gek!

Uw boot gelcoat poetsen? Neem contact op!

Uw boot laten gelcoat poetsen door Yacht Cleaning International? Onze gelcoat poetsexperts staan voor u klaar. Neem voor meer informatie contact op via +31 (0)320 256 009 of stuur een e-mail naar info@yachtcleaninginternational.nl.

Bel 0320 256 009

Snel naar

De voordelen van Yacht Cleaning International

  • Ruim 25 jaar ervaring in bootreiniging
  • Geen voorrijkosten
  • 1 jaar lang glansgarantie
  • Bootreiniging in binnen- en buitenland
  • Wij poetsen met milieuvriendelijke producten