Yacht Cleaning International
Yacht Cleaning International
Yacht Cleaning International

Boot schoonmaak service

Boot schoonmaak service

Met onze professionele boot schoonmaak service reinigen we uw boot zorgvuldig met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen die de beschermende waslaag van uw boot intact laten. Onze service omvat vijf essentiële aspecten: reinigen, wassing, interieuronderhoud, teakdek schoonmaak en het aanbrengen van een hoogwaardige Nano coating. Verleng de levensduur van uw boot met onze professionele boot schoonmaak service.

Bel 0320 256 009 vraag offerte aan

Kies voor Yacht Cleaning International

  • Meer dan 25 jaar ervaring

  • Zowel nationaal als internationaal beschikbaar

  • Geen voorrijkosten

  • Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen

Boot reinigen

Een regelmatige reiniging van uw boot is van cruciaal belang om deze in optimale staat te behouden. Het schoonmaken van het exterieur van uw boot is niet iets wat u zomaar even tussendoor doet. Een dergelijke grote klus dient namelijk op correcte wijze te gebeuren en er moet de nodige tijd in worden gestoken. We raden aan om uw boot minstens één keer per jaar te laten reinigen om potentiële schade te voorkomen. Ook kunnen we een nieuwe laag antifouling aanbrengen, om de groei van algen tegen te gaan

Boot reinigen

Boot wassen

Met plezier wassen we uw boot om aanslag van vuil, regen, zout water, uv-straling en andere invloeden te voorkomen. Het is belangrijk om uw boot regelmatig te wassen, om uw boot in goede staat te houden. Tijdens het wassen ontdoen we uw boot van overtollig vuil en zand, We wassen met een wax houdende shampoo en hierdoor wordt de waslaag niet aangetast. Onze boot schoonmaak service is beschikbaar zowel in Nederland als buitenland.

Boot wassen

Boot interieur reinigen

Niet alleen verzorgen we een grondige reiniging van de buitenkant van uw boot, maar ook het interieur krijgt onze aandacht. Door regelmatig onderhoud van het interieur voorkomt u vlekken en ongewenste geuren op uw boot. Tijdens de reiniging behandelen we vlekken, stofzuigen we het interieur, reinigen we de ramen, nemen we de douches onder handen en behandelen we het leer of lakwerk.

Boot interieur reinigen

Teakdek schoonmaken

Het teakdek reinigen behoort tot een van de essentiële aspecten van de totale bootreiniging. Het teakdek schoonmaken vraagt om speciale aandacht om beschadigingen tijdens het schoonmaken te voorkomen. Verkleuring, groene aanslag en slijtage kunnen afbreuk doen aan de uitstraling, kwaliteit en levensduur van het dek. Daarom is het verstandig om regelmatig uw teakdek schoon te laten maken. Bij Yacht Cleaning International bieden we zowel regelmatig kleinschalig onderhoud als halfjaarlijks uitgebreid onderhoud aan om uw teakdek in optimale conditie te houden. Een regelmatige onderhoudsbeurt voorkomt op den duur grotere en kostbare reparties of onderhoudswerkzaamheden.

Teakdek schoonmaken

AWL grip coating

AWL grip coating aanbrengen behoort eveneens tot onze gedetailleerde schoonmaakservice. Deze coating is een 2-componentenlak, die het exterieur van uw boot glans geeft. Deze hoogglanzende toplaag garandeert langdurige glans en kleurbehoud voor uw boot, aangebracht boven de waterlijn.

Zelf uw boot schoonmaken?

Uiteraard bent u vrij om uw boot zelf schoon te maken. We raden echter altijd aan om uw boot door professionals te laten reinigen, aangezien er aanzienlijk risico bestaat op beschadiging wanneer u zelf uw boot poetst. Vaak worden ongeschikte schoonmaakmiddelen gebruikt, wat resulteert in een doffe coating en verkleuring naar geel. Onze professionals weten precies welke schoonmaakmiddelen zij nodig hebben voor de reiniging van uw boot.

Onze tarieven

De prijs van onze boot schoonmaak service is afhankelijk van diverse factoren, zoals de grootte en het type van de boot. Wilt u graag inzicht in de tarieven voor onze schoonmaak service? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Laat uw boot professioneel schoonmaken

Bent u op zoek naar een professional om uw boot schoon te maken? Yacht Cleaning International, dé specialist in bootreiniging en -onderhoud, staat paraat om uw boot zowel in Nederland als in het buitenland grondig schoon te maken. Neem dan contact met ons op via 0320 256 009 of mail naar info@yachtcleaninginternational.nl om de mogelijkheden te bespreken.