Yacht Cleaning International
Yacht Cleaning International
Yacht Cleaning International

Werkzaamheden

Yacht Cleaning International zorgt voor zowel het exterieur als het interieur van uw boot. Bij Yacht Cleaning International kunt u terecht voor de volgende werkzaamheden:

Boot poetsen

Uw boot wordt tijdens het vaarseizoen blootgesteld aan onder andere uv-straling en luchtverontreiniging. Het is daarom belangrijk om minimaal eenmaal per jaar uw boot te laten poetsen. Yacht Cleaning International heeft al ruim 20 jaar ervaring en laat uw boot weer glanzen. Meer weten over het poetsen van uw boot? U leest er alles over op de pagina Boot poetsen.

Boot polijsten

Zout zeewater maakt uw boot kwetsbaar voor vuil en vorst. De gelcoat verkleurt en de lak van uw boot wordt dof. In deze gevallen kan Yacht Cleaning International uw boot polijsten: zo krijgt de boot zijn glans en kleur weer terug. Op de pagina Boot polijsten vindt u meer informatie.

Boot reinigen

Om uw boot mooi te houden, adviseert Yacht Cleaning International om minimaal eenmaal per jaar uw boot te laten reinigen. Yacht Cleaning International reinigt zowel het interieur als het exterieur van uw boot. Wij verwijderen op professionele wijze muffe geuren, vlekken in de bekleding en kalkaanslag in de badkamer. Meer informatie vindt u op de pagina Boot reinigen.

Roestvrijstaal

Yacht Cleaning International kan alle roestvrijstalen onderdelen van uw boot poetsen. Hiermee wordt kalkaanslag voorkomen. Ook kunnen we uw teakdek er weer als nieuw uit laten zien, en impregneren we deze om kalkaanslag te voorkomen.

Teak

Veel mensen gaan met een hogedrukspuit aan de slag wanneer hun teakdek groen wordt. Dit is geen goed idee. Hiermee spuit u namelijk het hout kapot en komen de rubbers tussen het hout omhoog. Daarnaast loopt u het risico dat u de kitranden van uw ramen kapot spuit en de stiksels van je tentzeil loslaten, waardoor deze niet langer waterdicht is. Wij schrobben het gehele dek. Na deze behandeling impregneren wij het teakdek, zodat deze niet opnieuw groen zal uitslaan. Lees meer informatie over deze werkzaamheden op de pagina over een teakdek schoonmaken.

Antifouling

Daarnaast behandelen we het onderwaterschip met antifouling. Dit is vrijwel ieder jaar nodig in verband met algengroei.

Interieur

Ook het interieur kan bij ons een grondige schoonmaakbeurt krijgen. Zo halen wij vlekken uit uw bekleding en vetten wij het leer in (wij adviseren om dit twee keer per jaar te doen). Daarnaast is het mogelijk uw boot door ons te laten stofzuigen of de ramen te reinigen.

Ozonbehandeling

Last van ongewenste geuren in uw boot? Met behulp van een ozonbehandeling kunnen wij alle nare luchtjes uit uw boot doen verdwijnen. Ook als er olie in uw bilgeruim terecht is gekomen maken wij dit schoon.

Vliegroest

Vliegroest komt vaak voor. Dit zijn kleine metaaldeeltjes in de lucht (veroorzaakt door slijpen of schuren) die neerkomen op uw boot. Als dit blijft liggen, branden deze in uw lak of gelcoat en zullen ze gaan roesten. Yacht Cleaning International is specialist in vliegroest verwijderen en werkt nauw samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen, die dit in vrijwel alle gevallen dekken.

Gelcoat

De gelcoat beschermt uw boot en geeft uw boot meer glans. Houd uw boot in optimale staat door deze een keer per jaar te laten gelcoat poetsen door onze professionals.

AWL grip coating

Yacht Cleaning International is tevens specialist in het reinigen van schepen met een AWL grip coating. Tot voor kort werden booteigenaren afgeraden om hun AWL grip coating te reinigen, maar Yacht Cleaning International heeft hier de juiste certificaten voor.

Meer weten over onze behandelmethodes of tarieven? Bel +31 (0)320 256 009 of +31 (0)6 1124 1911 om de mogelijkheden te bespreken.