Yacht Cleaning International
Yacht Cleaning International
Yacht Cleaning International

Wie zijn wij

Mijn naam is Rudy Hermans en ik onderhoud al ruim 25 jaar boten. In 1998 richtte ik Carbo Cleaning op. Inmiddels staan we bekend als Yacht Cleaning International, de specialist op het gebied bootreiniging.

Ik ben een echte watersporter en ben daarom regelmatig op het water te vinden. Omdat ik altijd probeer iets moois af te leveren, haal ik veel eer uit mijn werk. Sommige mensen geloven hun ogen bijna niet wanneer ze het eindresultaat zien. ‘Is dit míjn boot?’, vragen ze dan verbaasd. Dit maakt mij natuurlijk heel trots.

Wat doen we?

Yacht Cleaning International is dé specialist op het gebied van boot polijstenboot poetsen en boot reinigen. We maken uw boot grondig schoon en laten uw boot weer glanzen. Hierdoor is uw boot beschermd tegen uv-straling, vuil en weersinvloeden.

Ook Brengen wij nieuwe lagen antifouling aan, of bouwen alles op het onderwaterschip opnieuw op.

Waar staat ons boten poetsbedrijf voor?

Als boten poetsbedrijf staan we voor een uitmuntend resultaat. Dit bereiken we met behulp van onze grote passie voor bootreiniging en onze aandacht voor detail. We zijn pas tevreden wanneer uw boot weer tot in de puntjes verzorgd is.

We geloven dat elk jacht uniek is en speciale zorg verdient. Daarom passen we onze diensten aan op basis van de specifieke behoeften van elke klant. Of het nu gaat om een grondige reiniging, polijsten van de romp, teakdekbehandeling, interieurverzorging of het verwijderen van hardnekkige vlekken.

We streven naar klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. We streven ernaar om een langdurige relatie op te bouwen met al onze klanten en werken nauw met hen samen om aan hun specifieke wensen en verwachtingen te voldoen.

Neem contact op

Wilt u weten wat Yacht Cleaning International voor u kan betekenen? U kunt ons telefonisch bereiken via +31(0)320 256009 of +31(0)6 112 41 911, of per mail via info@yachtcleaninginternational.nl.